Huomenna tehdään tulevaisuutta

Lauantai 13.4.2019 klo 22:17


Viimeisten viikkojen aikana olen ollut lukuisissa työhaastatteluissa, seisonut kauppojen pihoilla tuulessa ja tihkussa, osallistunut paneeleihin tai muihin tapahtumiin, päivittänyt somea ja kotisivuja, vastaillut puhelimitse ja sähköpostitse yhteydenottoihin.

Olen kertonut omista tavoitteistani, perustellut ja vastaillut kysymyksiin, mutta ennen muuta olen kuunnellut ja kuullut niin monta epäkohtaa, joita olisi muutettava, jotta jokaisella olisi inhimillinen ja turvallinen elämä, uskallusta yrittämiseen ja perheen perustamiseen, työtä ja toimeentulo, apua, hoitoa ja hoivaa.

Yksin en olisi ehtinyt, osannut enkä jaksanut. Kotikulmilla Lapualla tukiryhmä on keksinyt, ehtinyt ja mahdollistanut niin paljon niin lyhyessä ajassa. Tukiryhmä on nähnyt vaivaa ja kerännyt varoja, koonnut ja purkanut telttaa ja tarvikkeita, paistanut lättyjä ja makkaroita, annostellut puuroa, tehnyt ilmoituksia, suositellut ja tsempannut.

Ystäväni eri puolilla ovat kannustaneet, kökkineet ja muistaneet sekä konkreettisesti että esirukouksin. Piiritoimisto on infonnut ja auttanut monin tavoin aikataulujen venyessä ja muuttuessa. Ehdokaskollegoiden kanssa on ollut hyvä tehdä yhteistyötä.

Huominen huolestuttaa, sen vuoksi on toimittava yhdessä. Koti, uskonto ja isänmaa ovat edelleen ne peruskivet, joiden varaan rakennettu tulevaisuus kestää.

Hyvää huomista on tehtävä NYT ja olen valmiina työhön, numeroni on 80

Jos haluat tutustua näkemyksiini

YLEn vaalikone https://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaali2019/11/ehdokkaat/490?lang=fi-FI

Vaalikone Omaishoitajat https://vaalikone.omaishoitajat.fi/ehdokas/helena-lahtinen/

Vaalikone Terveysehdokas https://www.terveysehdokas.fi/ehdokas/helena-lahtinen/

Vaalikone MTV https://www.mtvuutiset.fi/vaalikone

 Lastensuojelun keskusliitto, anna ääni lapselle https://www.lskl.fi/anna-aani-lapselle-ehdokkaat/

Vaalikone Iltasanomat https://www.vaalikone.fi/eduskunta2019/is/ehdokkaat/4181/

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini